Recent comments

Breaking News

Itt az idő felébredni! Így vette át a háttérhatalom az emberiség feletti irányítást


"Ne legyetek egy olyan ország, amelyet intézmények irányítanak intézmények számára"
"Nem szabad többé félnünk, a sarkunkra kell állnunk, és tennünk kell, ami szükséges, hogy visszaszerezzük, ami a miénk, leállítsuk ezeket a bankárokat, az elitet, a hazug kormányt, a hazug képviselőket"

"Az embereknek nem volna szabad félniük a kormányuktól. A kormánynak kellene félnie tőlük!"


A videóban üzenetek J.F.Kennedytől, Aaron Russo-tól...


Aaron Russo rendkívül hiteles és megbízható forrásként vonult be a történelembe a háttérhatalmak működésével és szándékaival kapcsolatban.Nick Rockefeller szoros baráti kapcsolatba került vele és egy évvel a 2001. szeptember 11-i eseményeket megelőzően fontos információkat mondott el neki. Erre így emlékszik vissza Russo:

"Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Ezután Venezuelára térünk rá, s mindez ebből az eseményből fog következni."
Kapcsolódó cikkek


Egy híres közgazdász mondása szerint, ha a világban mindenki minden tartozását visszaadná a bankoknak, egész egyszerűen nem létezne annyi pénz forgalomban. Vajon miért is?
Hogy van az, hogy a pénz magánéletet él a gazdaságban, hogy van az hogy a pénzszektor és a reálgazdaság között óriási szakadék tátong?
Hogyan lehet a semmiből pénzt teremteni amely segítségével elképzelhetetlen vagyonokra és hatalomra lehet szert tenni?


Henry Ford mondta:
„Ezeknek a pénzembereknek egyetlen célja a világuralom megszerzése kifejezhetetlen adósságok létrehozatala által.”
„Ha az emberek igazán ismernék az eljárást, melynek révén a pénzt létrehozzák, a rendszer nem tartana ki 24 óránál tovább.”
J.F.Kennedy rádióbeszéde, mely az életébe került...


"Amivel világszerte szemben állunk, az egy monolitikus, könyörtelen összeesküvés, mely egyre növekvő befolyását elsősorban rejtett eszközökkel éri el." - John F. Kennedy 

"Az ember nehéz helyzetben van, mert oly hatalmas összeesküvéssel szembesül, ami számára már teljességgel elképzelhetetlen." - J Edgar Hoover (az FBI volt igazgatója) 

"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják." - Benjamin Disraeli

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon 

"A legtöbb ember időnként belebotlik az igazságba, de többségüknek sikerül összeszednie magát, és menni tovább, mintha mi sem történt volna." - Winston Churchill

Részletes tényfeltáró cikk: 
A pénzről minden igazság ! A Bank Of England tanulmánya elismeri, hogy a semmiből teremtik, amit Te rabszolgaként használsz

Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosának üzenete a magyarokhoz - VilagHelyzete exclusive


Minden tényfeltárás és igazságkeresés forrása 2011 óta a VilagHelyzete.com

Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések