Recent comments

Breaking News

A kínai rendőrség elkezdte az arcfelismerő technológiával ellátott szemüvegek használatát gyanusítottak megtalálásában - A jövő megérkezett?


A kínai rendőrség elkezdte az arcfelismerő technológiával ellátott napszemüvegek használatát gyanusítottak megtalálásában.

Az új eszközt Közép-Kína Henan tartományában kezdték el használni és a jelentések szerint azonnal 1nap alatt 30 körözött személy megtalálását eredményezte a Zhengzhou East Pályaudvaron.

A China News Service szerint 7 emberrablással és meneküléssel gyanusított személyt valamint 26 hamis személyazonossággal vádolt elkövetőt tartóztattak le a technológia segítségével.

Zhang Xiaolei, Henan Rendőrkapitányság részéről elmondta, hogy minden gyanusított arcát egy központi adatbázison futtatják át a rendőrséggel való találkozás alkalmával.

"Az arcfelismerő technológiával rögzített információkat visszaküldik azonnal egy adatbázisba, ahol összehasonlítják a képet a körözöttek listáján lévők tulajdonságaival."

Zhang azt is elmondta, hogy "az új technológia hatásosan működik még akár egyetlen fotó alapján is, míg korábban azért szükség volt több eszközre és több szögből történő rögzítésre."

Forrás: Ecns.cn
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések