Recent comments

Breaking News

"Az EU diktatórikus természete segíti az USA-UK párost a Skripal-ügyben, hogy tovább támadják Oroszországot"- Richard Black szenátor szerint


"Az EU diktatórikus természete segíti az USA-UK párost a Skripal-ügyben, hogy tovább támadják Oroszországot"
Nem tartott túl sok időbe az USA/NagyBritannia számára, hogy az Európai Uniót csatasorba állítsa parancsszóra Oroszország ellen a Skripal-ügy ürügyét felhasználva.

Maga az EU "egy lágy diktatórikus rendszer" egyébként is" - mondta Virginia állam szenátora, Richard Black.

Sokkal egyszerűbb, mint amennyire elsőre tűnik, hogy rá tudják kényszeríteni a 28 uniós tagállam többségét, hogy csatlakozzanak az Egyesült Királyság által indított diplomáciai kiutasítási hullámhoz, azzal érvelve, hogy ha a kulcs nemzetek betartják, az dominóhatást vált ki.

"Az EU meglehetősen puha diktatúra Európa minden nemzete számára. Mindössze annyit kell tennie, hogy képesnek kell lennie arra, hogy befolyásolja az EU legfontosabb embereit, és akkor képes ellenőrizni az összes nemzetállamot Európában "- mondta Black, megjegyezve, hogy
"Ha Nagy-Britannia és az Egyesült Államok összehangoltan cselekszik, lényegében képesek az EU irányítására. "

Míg voltak kivételek e szabály alól, melyek megtagadták az EU erőivel, például Németország és Franciaország vezető szerepével szemben az orosz diplomáciai személyzet azonnali kiutasítását, a többség egyszerűen csak a nyomás alá helyezte magát.

"Most már tudom, hogy Ausztria szétszakította e sorokat, és azt mondják, hogy nem, nem fogjuk megtenni. Mások csak most vonultak vissza; túl nagy nyomás nehezedik rájuk az EU-ból."

Ausztria mellett Svájc, Portugália, Luxemburg, Görögország, Szlovénia és Szlovákia többek között nem csatlakoztak az orosz kitiltási őrülethez.

Az Egyesült Királyság a Skripal-mérgezés után napokon keresztül kétségbeesetten támadta Oroszországot, azzal érvelve, hogy "nem létezhet más alternatíva, mint az orosz állam szerepe a gyilkossági kísérletben" .
Donald Trump, az USA elnöke úgy tűnik, visszavonulót kellett fújjon és megszegte azon ígéretét, hogy javítsa az Oroszországgal fenntartott kapcsolatokat, ami komolyan romlott a Barack Obama elnöksége utolsó hónapjaiban.

"Ez nem történt meg. Egyik külpolitikai ígérete betartása sem figyelhető meg " - mondta, megjegyezve, hogy "a jövő úgy tűnik még bonyolultabbá válik, amikor Trump összehívja a " háborús kabinetet", a hírhedt Bush-korszak háborús neokon John Boltonnal, aki nemzetbiztonsági tanácsadó lett.""Ő nem a béke rajongója. Minden vágya, hogy a világot háborúkkal lángba borítsa.Ez tehát aggodalomra ad okot."


(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések