Recent comments

Breaking News

Újabb provokáció történt az imént Oroszország ellen Londonban - A britek megszálltak egy Aeroflot gépet "Elfogadhatatlan! Veszélyes! Felelőtlen" - reagált azonnal az orosz külügy


Breaking News: Újabb provokáció történt az imént Oroszország ellen Londonban. "Elfogadhatatlan! Veszélyes! Felelőtlen" - reagált azonnal az orosz külügyi szóvivő, Maria Zaharova.
A Brit Külügyminisztérium elrendelte az Aeroflot egyik gépének átkutatását minden magyarázat nélkül. A kapitány azt javasolta hogy jelen lehessen közben, de azt is megtiltották neki, hogy elhagyhassa a gépet. Az átkutatás alatt bent tartották a pilótafülkében, megakadályozva, hogy jelen lehessen. - mondta el a gép kapitánya.


"A brit hatóságok viselkedése tisztán azt a szándékukat jelzi, hogy valamiféle manipulációt hajtsanak végre a gép fedélzetén, anélkül, hogy lenne szemtanú." - közölte Zaharova a Rossiya 24 csatornával.

"Még egy újabb provokációra volt szükségük a brit hatóságoknak, hogy hírnevüket és tekintélyüket megőrizzék, ami már így is alá lett ásva az ún. Skripal-ügy kreált hazugságai miatt."

"Arra kérjük a brit hatóságokat, hogy a helyzetet tereljék vissza a törvényes keretek közé és hagyjanak fel végre a provokatív viselkedéssel" - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy  az Orosz Nagykövetség munkatársai már a repülőtérre tartanak, ahol a gép átkutatása provokáció megtörtént."

Forrás: RT News

Nincsenek megjegyzések