Recent comments

Breaking News

"Az USA azt fogja mondani, ők mentették meg a világot, míg eközben valójában a békés orosz megközelítés győzött és vette rá Észak-Koreát az enyhülésre."


"Az USA azt fogja mondani, ők mentették meg a világot, míg eközben valójában a békés orosz megközelítés győzött és vette rá Észak-Koreát az enyhülésre." 

"Igen, ez még nem a hosszú krízis folyamat vége, mely már a nukleáris konfliktus határán volt, hanem egy lehetőség kezdete." - közölte Moszkva.

Az előrelépés a Koreai-félszigeten igazából 5 ország együttműködésének és tárgyalásainak köszönhető az USA-n kívül: Észak-, és Dél-Korea, Japán, Kína és Oroszország."

A békés megközelítés győzedelmeskedett újra, mely mellett Oroszország kezdettől kiállt. Természetesen és várhatóan az USA saját sikereként és a nyomásgyakorlás módszerének dicsőítéseként fogja 'eladni' a sikert.

Meg is érkezett Mike Pence bejelentése. Önmagáért beszél.
Szó szerint közlöm:
"A maximális nyomásgyakorlás működött. Az amerikai nép és szövetségeseink tudják, hogy nem jutottunk volna el erre a pontra Donald Trump amerikai elnök erős vezetése nélkül.

Az USA fent fogja tartani a nyomást Észak-Koreán, miközben az elnöki csúcs szervezése folytatódik. Amerika erős"

Aki lemaradt volna a hírről:


Április 21-től, azaz mától Phenjan felfüggeszti nukleáris kísérleteit és rakétatesztjeit, valamint bezárja nukleáris kísérleti telepét. - jelentették be.
Cserébe csak annyit kérnek, hogy az USA is tegyen reciprok hasonló elköteleződést és garanciákat vállaljon!


Kim Jong-un a Koreai Munkapárt Központi Bizottsága plenáris ülésén egyúttal arról is beszélt, hogy Észak-Korea csatlakozik a globális nukleáris leszerelési folyamathoz. Nem fog nukleáris fegyvert és azzal kapcsolatos műszaki ismereteket átadni más országoknak.


Donald Trump amerikai elnökTwitter-bejegyzésben reagált a phenjani bejelentésre. "Nagyszerű hír Észak-Koreának és a világnak. Nagy előrelépés! Várom a csúcstalálkozónkat!"

Forrás: RT News

Fordította: (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
BLOG: VilagHelyzete.com)
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések