Recent comments

Breaking News

"Ki az közülünk, aki nem tette fel a kérdést magában: Háború következik? "Minden azért zajlik most, hogy ez megtörténjen" - közölte az orosz külügyi szóvivő a megdöbbentő és szomorú helyzetet


"Ki az közülünk, aki nem tette fel a kérdést magában - háború következik? Minden azért zajlik most, hogy ez megtörténjen" - közölte az orosz külügyi szóvivő a megdöbbentő és szomorú helyzetet, amibe Oroszországot és Szíriát sodorta a nyugat az elmúlt hetekben.


"A militarista közlemények továbbra is áramlanak Washingtonból, ami egy sokkal nagyobb eszkalálódással fenyeget minket. És a célpont most nem csak Damaszkusz, hanem Oroszország."

Mindezt azután reagálta Oroszország,hogy szerdán Trump közölte:
"Oroszország készüljön fel a szép, új és okos amerikai rakétákra!"

ÉLETVESZÉLYES!
Ahogy a helyzet is veszélyes, amiben a világ most van. Úgy, hogy eközben erről a lakosság többsége semmit nem is tud és lényegtelen dolgokkal köti le figyelmét.


: On April 11, @WHO posted a statement on the “suspected use of toxic chemicals in Douma city, East Ghouta.” The bulk of information at its disposal was provided by the notorious White Helmets and the Syrian American Medical Society pic.twitter.com/GA0CsNrWpO
: We regard the WHO statement as irresponsible proliferation of unreliable and unsubstantiated information that could provoke new aggressive actions by those who want to fan the Syrian conflict

Amennyiben valaki csak a főáramú média propagandáját és elterelő híreit figyelte volna, érdemes azért nem szem elől tévesztenie a valóságot:


Twitter-üzenetében azt írta az amerikai elnök, hogy az oroszoknak nem szabadna összeállniuk ezzel „a gázgyilkos állattal”, ami alatt Basar al-Asszad szíriai elnököt értette, akit azzal vádol, hogy több tucat embert megölt a szíriai Dumában vegyi támadással.

Oroszország válaszában azt üzente:
Minden Szíria ellen irányuló amerikai rakétát az oroszok fognak lelőni és a kilövésük indítópontját is célbaveszik!

„Lelövünk minden, Szíriára kilőtt amerikai rakétát és azt is célba vesszük, ahonnan a rakétát kilőtték" - figyelmeztetett határozottan Oroszország az USA által beharangozott támadásra, amit megindíthat Szíria ellen.

Alexander Zaszipkin, Oroszország libanoni nagykövete kijelentette:
"Bármilyen, Szíriára kilőtt amerikai rakétát lelőnek és a kilövési helyet célba veszik." 
Ez a szíriai háború nagyobb eszkalálódásához vezethet.
Forrás: RT News

Nincsenek megjegyzések