Recent comments

Breaking News

"Az USA-ban nagyon befolyásos emberek adják be orosz-ellenes álláspontjukat az egész nemzetüknek" A Fake News globalista Média konfrontációt akar Oroszországgal.


"Befolyásos emberek adják el oroszellenes álláspontjukat az egész nemzetüknek" - mondta Putyin.
A Fake News Média konfrontációt akar Oroszországgal.


"Léteznek olyan befolyásos emberek az USA-ban, akik az egész országot abba az irányba akarják terelni, hogy a végén konfrontációra kerülhessen sor Oroszországggal", - figyelmeztetett Vlagyimir Putyin., hozzátéve, hogy
"a Kremlnek sajnos ezt a tényezőt midnenképp számításba kell venni."

"Olyan erőket láthatunk az Egyesült Államokban, melyek nagyon könnyen feláldoznák az orosz-amerikai kapcsolatot saját ambícióik és hazai politikai boldogulásuk érdekében. Feláldoznák akár még amerikai üzleti érdekeiket is, mely által szerződéseket és kötelékeket vesztenek el Oroszországgal, amerikai munkahelyeket..." - közölte Putyin.

"De ezek az erők saját szövetségeseik érdekeit is feláldozzák Európában és a Közel-Keleten, beleértve Izraelt is. Képesek feláldozni a saját biztonságukat is"

"Sajnos ezek a tények manapság."


"Azt tanították, hogy az állampolgár mindig helyezze előrébb annak a közösségnek, annak a nemzetnek az érdekeit, amelyhez tartozik, szemben az önző egyéni érdekekkel.
Jelen esetben nem ezt látjuk!  Látjuk az erőcsoportokat az USA-n belül, melyek szűk csooportjuk és pártjuk érdekeit a nemzetük felé helyezik.

Szatírikus fogalmazóink őket 'szánalmas piti embereknek' írnák le, de ezek nem azok egyáltalán. Éppen ellenkezőleg, abszolút hatalommal rendelkező erős személyek, hiszen képesek arra, hogy becsapjanak és megvezessenek milliókat saját országukban azáltal, hogy olyan hamis történeteket adnak be nekik, amik normális esetben észérvekkel nem is maradhatnának fent."

Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések