Recent comments

Breaking News

"Hol marad a jómodor elnök Úr?"-a brit miniszter odapörkölt Trumpnak, amiért Trump kritizálta Theresa May-t


"Hol marad a jómodor elnök Úr?" - a brit miniszter odapörkölt Trumpnak, amiért Trump kritizálta Theresa May-t az USA-val való kapcsolat romlása és a kereskedelmi kapcsolatok Brexit-politika miatti hanyatlása miatt.

May Brexit-terve "alapvetően hatással lesz az Egyesült Államokkal folyó kereskedelemre, de sajnos negatív módon."- mondta Trump.

Emellett sajnálkozott Boris Johnson külügyminiszter lemondása miatt és kifejezte, hogy szurkol neki, hogy ő legyen a miniszterelnök.

Nagyszerű miniszterelnök lenne. Feltehetően kedvel engem és nagyon jó dolgokat mondott rólam. Nagyon szomorú vagyok, hogy azt kell látnom, elhagyja a kormányt és remélem egy ponton majd visszatér. Úgy hiszem Ő nagyon jól képviseli az önök országát."


Trump természetesen célba vette London pakisztáni polgármesterét, Sahid Khan-t is azt mondva "elég rossz munkát végez", ha Londonban ilyen mértékű az erőszak és a bűnözés. Az amerikai elnök is ezért a nagyfokú terrorhullámért és bűnözésért a bevándorlást teszi felelőssé.


Ez alapjaiban változtatta meg Európa arculatát. Ha nem lépünk gyorsan, Európa sosem lesz már olyan, mint a migráció előtt volt. És ezt nem pozitív értelemben mondom.”

Sam Gyimah, ifjúsági minsizter twitteren üzent Trumpnak a sok kritikára válaszul:


Hol marad a jómodor elnök Úr?"


Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések