Recent comments

Breaking News

Oroszország létrehozta a "kaméleon" harci sisakot és azt az anyagot, amellyel tankokat is bevonva lehet tárgyakat szinte "láthatatlanná" tenni.


Oroszország létrehozta a "kaméleon" harci sisakot és azt az anyagot, amellyel tankokat is bevonva lehet tárgyakat szinte "láthatatlanná" tenni.

Egy orosz cég, a Rostec olyan harctéri sisakot készített, amely képes leutánozni környezetét - és a katonák láthatatlanná válnak az ellenség számára. Ezt a technológiát a járművek elleni küzdelemre is alkalmazni lehet.
Az egyik projektünk olyan anyag, amely - mint egy kaméleon, utánozza az őt körülvevő környezet színét" - mondta Rostec Sergey Chemezov vezérigazgató kedden a TASS hírügynökségnek.


"Ezt a technológiát használva egy sisakot tervezünk és nemsokára be is mutatjuk."


"Ideális eszköz a katonák és a hardverek álcázására" - mondta Chemezov. "Ezekkel az anyagokkal a tankokat és más harci járműveket is láthatatlanná tehetjük." 

Rostec egyike Oroszország vezető védelmi vállalatainak. Közelmúltbeli projektjei közé tartozik a légierő pilóták számára készített csúcstechnikai sisak, kifinomult célzási rendszerével.

Forrás: RT News


(Ford: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)

◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések