Recent comments

Breaking News

Ron Paul interjú: "A főáramú média azt akarja, hogy ellenségként szerepeltessük mindenhol Oroszországot, és ez nagyon rossz! A Deep State áll mögötte!"


"A főáramú (mainstream) média azt akarja, hogy ellenségként szerepeltessük mindenhol Oroszországot, és ez nagyon rossz! A Deep State háttérhatalom áll mögötte"


Tegnap nem tudom mennyien láttátok az RT News esti adásában a Ron Paullal készült beszélgetést, de érdemes most felidézni, amiket a Trump-Putyin csúcstalálkozó és az orosz-amerikai közeledés kapcsán mondott, mert rendkívül szókimondóan érintette az igazságot, amiről a globalista főáramú médiában nem (vagy soha nem) fogtok hallani, de az Alternatív Médiában és a VilagHelyzete oldalon évek óta beszélek, írok róla. Szerencsére már itt az RT News.hu oldalon is az RT cikkeinek magyarra fordításával.
"A Donald Trump és Vladimir Putyin közötti találkozó egy "lépés a helyes irányba"

- mondta Ron Paul egykori amerikai szenátor, aki elmondta a RT-nek, hogy
foglalkozni kell a "propaganda" fogalmával is, mely szerint az Egyesült Államoknak ellenségként kell kezelnie Oroszországot."

Nagyon örültem annak, ami ma történt."-mondta Ron Paul, hozzátéve, hogy
"Ha a két vezető már hamarabb tárgyalt volna komoly kérdésekről, akkor sokkal hamarabb kiderült volna, hogy beavatkoztunk vagy sem Ukrajna esetében és ez hogyan történt."

De ha nem akarnak ezekre a problémákra koncentrálni, hanem sokkal inkább előre tekinteni a jövőbe, az is nagyszerű...
Azt hiszem a következő legjobb lépés számunkra az lenne, hogy beismerjük, Trump jó irányba halad és beszélhet akár az Oroszország elleni szankciók feloldásáról is."


Ron Paul az amerikai média felé fordulva kijelentette, hogy 

Az amerikai médiát egy óriási problémának nevezhetjük, mert szinte egyhangúlag támogatja és erőlteti azt az ideológiát - különösen az elmúlt 20 évben -, hogy kell, hogy legyen egy ellenségünk.
A média nagyon keményen dolgozott azon, hogy Oroszországot tegye meg ellenségnek és azt gondolom, hogy ez nagyon rossz."


Amikor az RT rákérdezett konkrétan,

Hogyan lehetséges, hogy az amerikai média szó szerint dühös, ideges és fröcsög a világ két legnagyobb vezetőjének találkozója miatt? 

Ron Paul ezt felelte:

Nehéz kimondani, de ezt általában úgy írhatjuk le, hogy létezik egy titkos kormány, mely szeret uralkodni mindenen és a legtöbb ember tudja is, miről beszélek, amikor a deep state háttérhatalmat említem.

És rengeteg befolyásuk van, nagyon mélyen be vannak ágyazódva a médiába és mindkét nagy párt vezetésébe és mindkét pártot, sőt a médiát is nagyon-nagyon bosszantotta, hogy Trump annyira független." 

Ron Paul beszélt a legfrissebb kitiltási ügyről, amit az amerikai igazságügytől a VilagHelyzete meg is osztott FB-oldalán, miszerint

Robert Mueller 12 orosz személyt tiltott ki az Egyesült Államokból
ami már megint egy érv miért kell Oroszországot ellenségként kezelni és ki kell lépnünk a velük való tárgyalásból, de szerintem ez az egész csak propaganda színjáték és azoknak a kitiltásoknak sokkal inkább a propagandához van köze, mint az igazság kereséséhez." - fejezte be Ron Paul.

Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:


Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

RON PAUL elképesztő "Mi lenne, ha" beszéde

Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések