Recent comments

Breaking News

Az USA legrosszabb rémálma válna valóra: Ha Kína és Japán is megszabadulna az amerikai adósság-kötvényektől - Pedig folyamatosan adják el azokat.


Az USA legrosszabb rémálma válna valóra: Ha Kína és Japán is megszabadulna az amerikai adósság-kötvényektől...


Az Amerikai Kincstár legújabb jelentésének számai azt mutatják, hogy Oroszország és Törökország nem az egyedüli államok, melyek dobják az amerikai dollárt, de Washington második legnagyobb hitelezője, Japán is ugyanezt teszi.

Tokió megszabadult 82.9 milliárd dollár amerikai állampapírtól, azaz amerikai kincstárjegyei 7% -ától a júniusig tartó elmúlt 12 hónap során. - ez derül ki a legfrissebb adatokból, melyek már hozzáférhetőek.

Egyedül júniusban 18,4 milliárd dollár értékben szabadult meg tőlük 'gőzerővel'.
Így is 1.03 billió dolláros birtoklásával (mely a legalacsonyabb eddig 2011 októbere óta) a szigetország még mindig a második legnagyobb hitelező és amerikai államadósság birtokló... Kína után...

Kína a legnagyobb hitelezője az USA-nak és az amerikai (állampapírokból) államadósságból 1.178 billió dollárt birtokol.

Júniusban Kína is megszabadult 4,4 milliárd dollár értékű amerikai államkötvénytől. 2011 októbere óta Kína összesen 138 milliárd dollárnyi amerikai papírt adott el inkább.

Forrás. RT News
Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

► "Oroszország bármilyen újabb szankciót az USA részéről a nyílt gazdasági háború hadüzenetének tekinti és megfelelő választ fog adni rá"

► Elemzés: Oroszország nem tudja legyőzni az USA-t gazdasági háborúban, de máshol igen fájó sebeket tud okozni (vagy Kínával egy csapatban pláne)
► Mi a Top 5 kártya, amit Oroszország kijátszhat az USA szankcióira adott válaszul a Washington által elindított gazdasági háborúban


Oroszország megszabadult a kezében lévő amerikai kincstárjegyek mintegy felétől

► Oroszország már Bermudánál is kevesebbet birtokol az amerikai államadósságból, miután megszabadult a fedezet nélküli kincstárjegyek felétől

► Svájc is az aranyrúdat választja a 'papírdarab' amerikai dollár helyett! - de miért fontos az arany a fedezet nélküli dollár helyett?(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések