Recent comments

Breaking News

"Az amerikai dollár a Kínával kirobbantott kereskedelmi háború miatt össze fog omlani és porig fog égni" - Peter Schiff


Mostanában egyre több és több cikk ír erről, szinte naponta. Azért fordítottam le ezt a mai írást most nektek magyarra, mert egy előttünk lévő, de már a küszöbön álló eseményről beszélünk.

Most lett igazán aktuális, ahogy az évek óta tartó valutaháború után a kereskedelmi háború is megkérdőjelezhetetlenül kirobbant a világban és az USA központi szerepe ebben megkerülhetetlen.

Aztán hogy csak felesleges aggodalomkeltés vagy a nap már tényleg itt van a 'kertek alatt', azt mindenki döntse el magában...
(SBG Buddha - VilagHelyzete megj.) 

"Az amerikai dollár össze fog omlani és porig égni a Kínával folytatott kereskedelmi háború miatt." - Peter Schiff befektető szerint.

"Már az ötlet is nonszensz, hogy az USA és Kína közötti kereskedelmi háború a dollárnak jót tesz." - véli Peter Schiff. Szerinte ebből az a "zöldhasú" csak veszíteni fog.


"Már az a gondolkodás is - legalábbis a kereskedelem esetében - teljesen helytelen, hogy a dollár profitálni fog egy kereskedelmi háborúból és éppen olyan téves, mint az a koncepció, hogy a költségvetési hiány jót tesz."

Schiff szerint, miközben úgy gondolják, hogy a kereskedelmi háború vagy az amerikai költségvetési hiányok dollárhiányt okozhatnak, ami fel fogja erősíteni a "zöldhasút", valójában a világot elárasztja majd az amerikai pénznem.
Az a gondolat, hogy ez majd abszorbálja, magába olvasztja az összes dollárt odakint és
egy dollárhiányt hoz létre, komplett ostobaság és nonszensz.Schiff megmagyarázza, hogy
"A túlzott mennyiségű dollárt az amerikai államkötvények kibocsátója biztosítja.
Van egy kincstárjegyed, van egy dollárod.
De tudod mi a különbség egy 30 napos kincstárjegy és egy dollár között? Mert tudod látszólag szinte ugyanazok.

Az egyetlen különbség, hogy az emberek nem tudják elkölteni a kincstárjegyeiket, igaz? Nem tudnak vele boltba menni és venni kincstárjegyért valamit! De pénzre tudják váltani és abból venni valamit. Tehát tulajdonképpen dollárok. Még ha kemény is elméletileg a Federal Reserve és összehúzza, csökkenti a mérlegét, az USA kormánya valójában növelni fogja majd azt."


Schiff szerint ahogy a dollárkínálat növekedni fog, márpedig növekedni fog, az amerikai valuta iránti kereslet mégis csökkenhet, amit az amerikai FED már képtelen lesz kezelni és megállítani a dollár megingását.

Tehát gyakorlatilag mi fog történni? 

Az fog történni, hogy az amerikai dollár iránti kereslet fog összeomlani, nem pedig a kínálat. És amikor a kereslet a dollár iránt összeomlik (azaz a kutyának sem kell már, mert mindenki másban igyekszik kereskedni.... VilagHelyzete megj.), akkor a dollár iránti kereslet is összeomlik és a dollár értéke is összeomlik.
Masszív inflációt kapsz majd. Ez az, ami előtt állunk és ami be fog következni."


Forrás: RT News


(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések